S-a spus ca ii este frica ori ca e un nestiutor in ale jocului Loto 6 din 49 si habar nu are ca a castigat marele premiu al Revelionului. Ba chiar s-a vorbit ca ar fi pierdut fituica norocoasa. Cu toate acestea, la aproape doua luni de cand a fost de
S-a spus ca ii este frica ori ca e un nestiutor in ale jocului Loto 6 din 49 si habar nu are ca a castigat marele premiu al Revelionului. Ba chiar s-a vorbit ca ar fi pierdut fituica norocoasa. Cu toate acestea, la aproape doua luni de cand a fost declarat castigator, omul s-a hotarat sa se prezinte la Loterie cu biletul jucat pentru a-si revendica milionul de dolari, casa, Touareg-ul si Logan-urile. Norocosul a platit 350.000 lei pentru o varianta simpla, cu sapte numere, in timp ce se afla in vacanta la munte. Printre ele s-au aflat 4, 35, 34, 1, 30 si 9, toate cele sase norocoase ale tragerii Loto 6/49 a Revelionului 2005, iar acestea i-au adus o avere considerabila. Pana acum, reprezentantii Loteriei au reusit sa pastreze secretul asupra agentiei la care a fost inregistrat biletul, nedezmintind zvonurile potrivit carora biletul a fost jucat la o agentie din Sinaia.
Am aflat insa, cu certitudine, ca biletul cu noroc a fost inregistrat de fapt in statiunea Azuga, iar turistul care s-a imbogatit chiar la inceputul anului este din Bucuresti. si, conform informatiilor noastre, intarzierea cu care s-a prezentat sa-si revendice premiul a fost determinata de teama de a-si dezvalui sau de a i se afla identitatea.
Acum insa biletul este sigilat si se afla la adapost in seifurile Loteriei, iar marele norocos al inceputului de an urmeaza sa-si primeasca banii, casa si masinile castigate. Dupa ce va plati impozitul pentru castigurile obtinute, care incepand de la 1 ianuarie a.c. a fost stabilit la 20%, bucuresteanul va fi mai bogat cu aproximativ 1.000.000 $ si se va mai alege cu un apartament cu doua camere in centrul Capitalei, cu un autoturism VW Touareg, dar si cu sase Dacia Logan.
Daca ultimii ani nu prea au adus mari castiguri jucatorilor la Loto 6 din 49 din Capitala, in 2005, primele mari premii au fost adjudecate de doi bucuresteni, pe 2 ianuarie - 1.000.000 dolari si respectiv pe 6 februarie - 2.000.000 dolari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.