Pesedistul Marian Vanghelie ar putea fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei, daca Delegatia Permanenta a partidului nu va fi de acord cu candidatura sa. Presedintele PSD, Adrian Nastase, intentioneaza sa aduca in discutia conducerii formatiuni
Pesedistul Marian Vanghelie ar putea fi retras din cursa pentru Primaria Capitalei, daca Delegatia Permanenta a partidului nu va fi de acord cu candidatura sa. Presedintele PSD, Adrian Nastase, intentioneaza sa aduca in discutia conducerii formatiunii desemnarea lui Vanghelie, ca urmare a numeroaselor semnale negative pe care le-a primit in timpul turneului efectuat in filialele din Ardeal. "In acest moment in care discutam despre reforma in partid, candidatura de la Bucuresti poate da un anumit tip de semnal si cred ca avem datoria sa discutam aceasta chestiune, care este relevanta nu numai pentru alegerile din Capitala, dar si pentru ceea ce inseamna efortul de a relansa activitatile de partid in perspectiva unui nou ciclu politic", a declarat, sambata, la Cluj, liderul social-democrat, citat de Mediafax.
"Va trebui sa fim foarte atenti cu aceasta candidatura, pentru ca Primaria Generala poate sa fie o trambulina, in viitor, pentru presedintele Romaniei", a adaugat Adrian Nastase. In context, trebuie amintit faptul ca liderul interimar al PD, Emil Boc, a afirmat, saptamana trecuta, ca Marian Vanghelie nu este adevaratul candidat al PSD pentru Primaria Bucurestiului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.