Cainele familiei cancelarului german Gerhard Schröder a devenit imaginea unei noi linii de produse pentru caini, lansata de sotia cancelarului, Doris, informeaza Deutsche Welle on-line. Cateii din Germania vor putea beneficia de "accesorii de calita
Cainele familiei cancelarului german Gerhard Schröder a devenit imaginea unei noi linii de produse pentru caini, lansata de sotia cancelarului, Doris, informeaza Deutsche Welle on-line. Cateii din Germania vor putea beneficia de "accesorii de calitate", a caror imagine o reprezinta "primul caine al tarii", border terrier-ul Winston Holly. Produsele din aceasta gama, care cuprinde de la sampoane pentru catei, la jucarii pentru ros, vor avea pe eticheta fotografia animalului de companie al familiei cancelarului german. Produsele vor fi distribuite in 150 de locatii din Germania, prin reteaua de magazine specializate pentru animale Rossmann.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.