Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, si-a cinstit elevii joi seara, cu ocazia zilei sale de nastere, organizand o mica petrecere in Antalya, acolo unde "giulestenii" efectueaza un turneu de pregatire, se arata pe site-ul oficial al clubului alb-visi
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, si-a cinstit elevii joi seara, cu ocazia zilei sale de nastere, organizand o mica petrecere in Antalya, acolo unde "giulestenii" efectueaza un turneu de pregatire, se arata pe site-ul oficial al clubului alb-visiniu. "In seara zilei in care si-a aniversat implinirea celor 36 de ani, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a tinut sa-si scoata elevii in oras, pentru a le face cinste.
Imediat dupa antrenamentul de joi seara, delegatia giulesteana s-a deplasat de la stadion direct in Antalya, unde, la un restaurant "dichisit", a avut loc petrecerea. Anterior, dimineata, cand baietii i-au cantat "La multi ani!", capitanul Vasile Maftei i-a daruit antrenorului sau cadoul, o icoana, venit din partea echipei", sustine site-ul Rapidului. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.