Gigi Becali a dat de inteles, la emisiunea "Nasul" de la B1TV, de joi seara, ca este gata sa se impace cu verii sai, Giovanni si Victor. La un moment dat, din cauza unui articol din "Adevarul", s-a iscat o neintelegere legata de unele declaratii ale
Gigi Becali a dat de inteles, la emisiunea "Nasul" de la B1TV, de joi seara, ca este gata sa se impace cu verii sai, Giovanni si Victor. La un moment dat, din cauza unui articol din "Adevarul", s-a iscat o neintelegere legata de unele declaratii ale lui Giovanni, care ar fi spus ca a jucat barbut acum 20 de ani cu Gigi (de fapt, impresarul se referea la Marian Vanghelie, candidat la Primaria Capitalei). Daca interventia telefonica a lui Victor a fost decenta, Giovanni, care a sunat 10 minute mai tarziu, a luat foc. El i-a reprosat dur moderatorului faptul ca articolul este gresit, fiind sustinut si de Gigi. "Giovanni este temperamental. El stie ca neamurile noastre aud ce ar fi zis el despre mine. Nici nu credeam ca a zis asa", a spus Gigi Becali, care a adaugat: "Daca Giovanni candida la Primarie, eu l-as fi sustinut, pentru ca este un bun conducator". In final, Gigi Becali a spus: "Daca ii aveam alaturi pe Victor si pe Giovanni nu ma temeam de nimic! Castigam si Primaria, si tot! Nu ne-ar fi stat nimeni in cale!". Patronul stelist a mai recunoscut ca nu mai vorbeste cu verii sai din momentul in care Neaga a venit in Ghencea. Neaga era impresariat de firma fratilor Victor si Giovanni, dar a renuntat la acestia cand s-a transferat de la FC Arges la Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.