Modalitatea de abordare a temei reglementarii bacsisului va fi definita dupa un studiu privind modul de institutionalizare in tarile occidentale si dupa consultari cu Ministerul Finantelor, a declarat intr-un comunicat presedintele Autoritatii Nation
Modalitatea de abordare a temei reglementarii bacsisului va fi definita dupa un studiu privind modul de institutionalizare in tarile occidentale si dupa consultari cu Ministerul Finantelor, a declarat intr-un comunicat presedintele Autoritatii Nationale de Turism (ANT), Sorin Crivtonencu. El a explicat ca reglementarea bacsisului este doar una dintre initiativele prezentate la inceputul mandatului si face parte dintr-un pachet de propuneri privind facilitatile fiscale acordate operatorilor din turism. "Dupa o consultare serioasa cu reprezentantii tuturor asociatiilor profesionale din turism se va initia dialogul cu expertii Finantelor pentru a determina oportunitatea si pasii implementarii acestui gen de masuri", a adaugat Crivtonencu. Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a declarat insa ca proiectul ANT privind legalizarea bacsisului acordat angajatilor din sectorul hotelier si de restaurante nu reprezinta o prioritate pentru situatia economica actuala. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.