Conducerea echipei de hochei pe gheata SC Miercurea Ciuc a solicitat federatiei de specialitate, in contestatia facuta la suspendarea pe sase etape a jucatorului Szabolcs Papp, si sanctionarea celui agresat, stelistul Catalin Geru, pe motiv ca acesta
Conducerea echipei de hochei pe gheata SC Miercurea Ciuc a solicitat federatiei de specialitate, in contestatia facuta la suspendarea pe sase etape a jucatorului Szabolcs Papp, si sanctionarea celui agresat, stelistul Catalin Geru, pe motiv ca acesta si-a provocat adversarul avand intentia de a-l lovi. "Ceea ce vor cei de la Miercurea Ciuc este de domeniul fantasticului", a spus secretarul general al FRHG, Eduard Pana, dupa care a adaugat ca solicitarea ciucanilor a fost respinsa. "Cei de la Miercurea Ciuc au depus o hartie fara antetul clubului si fara a achita taxa pentru contestatie. In plus, au dovedit ca habar nu au de regulamente pentru ca au inaintat cererea federatiei si nu Comisiei de Apel", a concluzionat Pana. "Am cerut si suspendarea lui Geru pentru intentia lui clara de a lovi. In plus, interventia lui Papp nu a fost atat de dura, pentru ca Geru a continuat partida, ceea ce nu s-a intamplat cu Peter Robert, la meciul din Cupa Romaniei, cand i-a fost dislocat umarul si este indisponibil tot sezonul", a punctat finantatorul SC Miercurea Ciuc, Janos Kurko, care detine si functia de vicepresedinte al FRHG. "Noi suntem de acord cu toate sanctiunile, dar regulamentele sa fie la fel pentru toata lumea. Vad ca la doua zile dupa ce a facut Steaua scandal s-a intrunit Comisia de Disciplina si s-au dat sanctiuni imediat, dar nici dupa o luna federatia nu a trimis caseta de la Cupa Romaniei forului mondial", a mai spus Kurko, acuzand FRHG ca ia decizii numai in favoarea ros-albastrilor. Reamintim ca Szabolcs a fost suspendat sase etape pentru ca l-a lovit cu crosa pe stelistul Geru, in cea de-a doua partida din finala Ligii Nationale. In urma incidentului, Geru a suferit o fractura de piramida nazala si urmeaza sa poarte o masca de protectie in urmatoarele meciuri ale finalei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.