Ieri dimineata, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat ca Victor Ionita a fost convocat in locul lui Horia Tecau in lotul largit pentru meciul cu selectionata similara a Belarus, din cadrul rundei inaug
Ieri dimineata, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat ca Victor Ionita a fost convocat in locul lui Horia Tecau in lotul largit pentru meciul cu selectionata similara a Belarus, din cadrul rundei inaugurale a Grupei Mondiale, care se va disputa, in perioada 4-6 martie, in Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" din Brasov. "Am decis sa facem aceasta modificare de ultima ora in lotul largit pentru ca ne-am gandit foarte mult la meciul de dublu, iar perechea Moraru - Ionita a jucat destul de bine in ultima perioada", a declarat, pentru Mediafax, fostul mare tenisman Florin Segarceanu. Astfel, in urma acestei decizii, la antrenamentele care vor debuta saptamana viitoare, la Bucuresti, vor participa alaturi de vedetele deja consacrate ale tenisului masculin romanesc, Andrei Pavel si Victor Hanescu, si jucatorii Gabriel Trifu, Razvan Sabau, Gabriel Moraru si Victor Ionita. Dintre acestia, staff-ul tehnic roman ii va nominaliza, miercurea viitoare, pe cei patru jucatori care vor evolua impotriva Belarus. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.