Vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca vicepremierul Adriean Videanu nu isi da inca demisia din Executiv pana nu finalizeaza proiectele pe care le are. "Nu si-a incheiat inca mandatul. Agenda pe care o are il obliga sa mai stea la G
Vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda, a anuntat ca vicepremierul Adriean Videanu nu isi da inca demisia din Executiv pana nu finalizeaza proiectele pe care le are. "Nu si-a incheiat inca mandatul. Agenda pe care o are il obliga sa mai stea la Guvern pana la inceputul lunii martie. Cum campania electorala va incepe probabil pe 2-3 martie, cu cateva zile inainte dl Videanu va demisiona", a spus Preda.
El a dat asigurari ca pana in acest moment nu s-a facut nici un fel de nominalizare privind persoana care va ocupa locul vacant. "Numirea unui alt vicepremier se va face in mod democratic" a mai spus Preda. Deocamdata persoana al carei nume se vehiculeaza cel mai des este vicepresedintele Senatului, Radu Berceanu, spun surse din PD.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.