Ofiter superior in Serviciul Roman de Informatii (SRI), colonelul Ioan Camarasan, de 54 ani, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului, dupa ce a provocat un accident soldat cu ranirea unei pers
Ofiter superior in Serviciul Roman de Informatii (SRI), colonelul Ioan Camarasan, de 54 ani, s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere sub influenta alcoolului, dupa ce a provocat un accident soldat cu ranirea unei persoane. Potrivit politistilor, Camarasan s-a urcat beat la volanul unui Renault 19, cu nr.
M-KL-7928, proprietatea cetateanului german Thomas Bezolt, si a intrat in forta intr-un Cielo.
Miercuri seara, in jurul orei 19,00, colonelul circula pe strada Lanariei si se indrepta catre Podul Timpuri Noi. Cand a ajuns insa in dreptul Pietei Norilor, la intersectia cu Bd. Gheorghe Sincai, nerespectand indicatorul "cedeaza trecerea", a lovit un autoturism Cielo, cu nr. B-02-DUC.
Soferul, Marin Patrascu, 54 de ani, a fost ranit usor, iar masinile au fost avariate.
Politistii veniti la fata locului l-au testat pe Camarasan cu etilotestul care a indicat o alcoolemie de 0,6 mg/alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la IML pentru recoltarea probelor in vederea stabilirii exacte a alcoolemiei, iar dosarul este instrumentat de Biroul Cercetari Penale al sectorului 4 din cadrul Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.
Si SRI a declansat o ancheta interna in acest caz.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.