Organizatorul principal al Targului International de Carte Bucuresti, Fundatia Artexpo, a anuntat ca, in acest an, cea de-a 13-a editie a evenimentului va avea loc tot la Teatrul National, dar in perioada 1 - 5 iunie si nu la sfarsitul lunii mai. O a
Organizatorul principal al Targului International de Carte Bucuresti, Fundatia Artexpo, a anuntat ca, in acest an, cea de-a 13-a editie a evenimentului va avea loc tot la Teatrul National, dar in perioada 1 - 5 iunie si nu la sfarsitul lunii mai. O alta noutate o constituie reintroducerea taxei de intrare.
Targul International de Carte Bucuresti a fost initiat in 1992. Anual, numarul de vizitatori a crescut, iar organizatorii s-au confruntat cu problema lipsei de spatiu. Si, cu toate ca s-a discutat schimbarea locatiei, acest lucru nu
s-a produs inca, organizatorii intentionand sa intervina in dimensionarea standurilor.
Cat priveste reintroducerea biletului de acces, acesta va fi valabil pe toata durata manifestarii. De asemenea, pentru oaspetii expozantilor se vor reintroduce invitatiile speciale.
De mentionat ca inscrierile la editia 2005 se vor face in perioada 28 februarie - 25 martie.
Informatiile si formularele de inregistrare se pot obtine accesand adresa www.artexpo.ro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.