Trupa Stigma a filmat videoclipul piesei "De-ar curge vodca", care cuprinde o inlantuire de scene fierbinti intr-un pat, potrivit A&A Records. Piesa este al doilea single extras de pe albumul "Copilul Rau" si prima dupa despartirea de vocalul Claudiu
Trupa Stigma a filmat videoclipul piesei "De-ar curge vodca", care cuprinde o inlantuire de scene fierbinti intr-un pat, potrivit A&A Records. Piesa este al doilea single extras de pe albumul "Copilul Rau" si prima dupa despartirea de vocalul Claudiu Mirica, din luna ianuarie. Mirica a parasit trupa dupa o serie de neintelegeri cu liderul trupei, Cornel Sorian, care a preluat integral partea vocala.
Filmarile au durat 12 ore si s-au facut intr-un club bucurestean, protagonistii videoclipului fiind Cornel Sorian si o tanara, care evolueaza intr-o serie de scene fierbinti. Despre aceasta piesa, Cornel Sorian spune ca a fost cea care "i-a iesit" cel mai repede in ultimii sase ani. "Cel mai greu mi-a fost totusi sa fiu tandru si romantic dupa ce regizorul striga <> si mai aveam in jur si vreo 200 de oameni care se uitau la mine", declara Cornel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.