Michael Jackson a parasit spitalul, miercuri seara, dupa doua zile petrecute in spital din cauza unei gripe, iar procesul sau pentru agresiune sexuala a unui minor va fi reluat marti, transmite Mediafax. "Michael Jackson a parasit Marian Medical Cent
Michael Jackson a parasit spitalul, miercuri seara, dupa doua zile petrecute in spital din cauza unei gripe, iar procesul sau pentru agresiune sexuala a unui minor va fi reluat marti, transmite Mediafax. "Michael Jackson a parasit Marian Medical Center (...) urmand sa-si continue refacerea acasa", a declarat reprezentanta cantaretului, Raymone Bain, intr-un comunicat, refuzand sa precizeze daca acesta se va afla la Neverland sau la alta resedinta. "Starea cantaretului este stabila, dar el trebuie supravegheat in continuare", declarase presei medicul Todd Bailey, cu putin inainte ca Jackson sa paraseasca spitalul. "Necesita inca ingrijire pentru simptome virale persistente", a adaugat medicul.
In timpul zilei de miercuri, cantaretul, plasat sub perfuzii, a aparut pentru putin timp la una din ferestrele spitalului pentru a-si saluta admiratorii. Acestia au continuat sa-si manifeste sprijinul pentru Michael in timpul celor doua zile de spitalizare. "Ne-a aratat ca se simte bine. Este un luptator si Dumnezeu il va ajuta sa depaseasca aceasta incercare", a spus Susie Mumpfield, o admiratoare de 23 de ani, dupa aparitia lui Michael la fereastra. Parintii cantaretului, Joe si Katherine Jackson, si unul dintre fratii sai, Germaine, l-au vizitat la spital miercuri dupa-amiaza. Cantaretul s-a simtit rau, marti dimineata, pe drumul spre tribunal. El a fost transportat la spitalul Marian din Santa Maria, unde medicii i-au diagnosticat o stare gripala insotita de voma. Boala sa a antrenat o suspendare a procesului inceput pe 31 ianuarie, cu selectarea juratilor. Procesul va fi reluat saptamana viitoare, marti. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.