Cotidianul "Levante", care apare la Valencia, a apreciat evolutia lui Daniel Oprita din meciul de miercuri seara, considerand ca acesta va ajunge un mare jucator. "Tineti minte un nume de la Steaua: Oprita. Va fi un mare jucator. Aseara a pus multe p
Cotidianul "Levante", care apare la Valencia, a apreciat evolutia lui Daniel Oprita din meciul de miercuri seara, considerand ca acesta va ajunge un mare jucator. "Tineti minte un nume de la Steaua: Oprita. Va fi un mare jucator. Aseara a pus multe probleme apararii spaniole", scrie "Levante", care estimeaza ca la meci au fost prezenti 7.000 de suporteri romani, dintre care 5.000 au primit bilete de la Gigi Becali. ""Mestallescu" si-a schimbat parerea", scrie "Levante", care continua: "Meciul de aseara a fost atipic, deoarece la el au fost prezenti 7.000 de romani, practic la fel de multi ca spaniolii. Ieri s-a disputat un meci de cupa europeana, dar pe "Mestalla", sau mai bine spus pe "Mestallescu", nu a existat stralucire. Gigi Becali s-a facut popular si a oferit mai mult de 5.000 de bilete imigrantilor romani care lucreaza la Valencia si care, alaturi de fanii veniti din Romania, au oferit un mare sprijin echipei lor. Nici pe timpul lui Adi Ilie, Gabi Popescu sau Dennis Serban, "Mestalla" nu a suscitat atata atractie pentru suporterii din Carpati". Jurnalul publica o stire si despre Gigi Becali, despre care noteaza ca a fost miercuri dupa-amiaza la Catedrala din Valencia. "Excentricul proprietar al Stelei, Gigi Becali, a acaparat toata atentia. Insotit de prieteni si de garzi de corp, a vizitat Catedrala din Valencia, de care a ramas placut surprins. Becali a promis ca daca Steaua va castiga Cupa UEFA va ridica o biserica in Bucuresti", scrie Levante. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.