Canalul National Geographic va prezenta, in premiera, "Castro" - un documentar de doua ore despre viata controversatului si carismaticului lider cubanez Fidel Castro, despre revolutia, crizele si embargourile care au transformat Cuba in ultima jumata
Canalul National Geographic va prezenta, in premiera, "Castro" - un documentar de doua ore despre viata controversatului si carismaticului lider cubanez Fidel Castro, despre revolutia, crizele si embargourile care au transformat Cuba in ultima jumatate de secol. Pentru a construi portretul unuia dintre putinele simboluri mondiale politice ramase in lume, reporterii National Geographic au intervievat rudele, suporterii si inamicii lui Castro, despre acesta vorbind nu mai putin de 19 persoane. Printre acestia este prezent si Huber Matos, luptator de gherila alaturi de Fidel Castro si Che Guevara, in 1958.
Documentarul poate fi urmarit duminica, 20 februarie, de la ora 22.00.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.