Dintre proiectele si programele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), presedintele Marius Crivtonescu a mentionat omologarea partiilor, dezvoltarea unor trasee montane, sau introducerea unor facilitati fiscale pentru investitorii din turism. Cri
Dintre proiectele si programele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), presedintele Marius Crivtonescu a mentionat omologarea partiilor, dezvoltarea unor trasee montane, sau introducerea unor facilitati fiscale pentru investitorii din turism. Crivtonescu a recunoscut ca Romania nu are inca o strategie in turism, dar aceasta va fi elaborata in acest an in baza colaborarii dintre minister, asociatiile de profil din tara si institutii specializate din strainatate. Acesta a mai precizat ca ANT nu este interesata de dezvoltarea sau promovarea proiectului Dracula Park. In planul initiativelor legislative, ANT intentioneaza sa propuna legalizarea bacsisului acordat angajatilor din sectorul hotelier si de restaurante. "Toata lumea vorbeste de spaga. Cat lasam ospatarului. Bacsisul este legalizat in alte tari europene. Dorim sa incurajam angajatii din turism sa isi faca treaba in asa fel incat clientul sa fie multumit, stiind ca pot primi legal bacsis", a declarat presedintele ANT, Marius Crivtonescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.