Public care va avea ocazia sa asculte cateva dintre melodiile traditionale locale, cantate intr-o autentica limba coreeana. Printre protagonistii cu rang de diplomat se afla si trimisul special al Romaniei, Valeriu Arteni, care, pana acum, nu a lipsi
Public care va avea ocazia sa asculte cateva dintre melodiile traditionale locale, cantate intr-o autentica limba coreeana. Printre protagonistii cu rang de diplomat se afla si trimisul special al Romaniei, Valeriu Arteni, care, pana acum, nu a lipsit de la nici o repetitie.
Ambasadorii s-au adunat regulat in ultima vreme pentru a invata sa cante folk coreean. Repetitiile au loc intr-o sala special amenajata si bine pazita din centrul comercial al Seului, iar urmatorul spectacol a fost deja anuntat pentru sfarsitul lui februarie.
""MENESTRELII"". Potrivit Agentiei de stiri Yonhap, ""ambasadorii cantareti"" reusesc sa ridice sala in picioare la fiecare spectacol. Uneori, ei pierd sirul versurilor sau ritmul, dar nu lasa sa se vada asta. ""Chiar daca nu toti suntem cantareti extraordinari, ne face placere sa interpretam impreuna melodii din folclorul sud-coreean. Suntem niste invatacei foarte buni"", a declarat ambasadorul Romaniei la Seul, Valeriu Arteni. (Anca Aldea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.