Compania americana de servicii de Internet, Yahoo, isi va stabili sediul operatiunilor din Europa la Dublin, potrivit unor surse din Guvernul irlandez, citate de Reuters. Divizia europeana a Yahoo va cuprinde un centru pentru servicii financiare, un
Compania americana de servicii de Internet, Yahoo, isi va stabili sediul operatiunilor din Europa la Dublin, potrivit unor surse din Guvernul irlandez, citate de Reuters. Divizia europeana a Yahoo va cuprinde un centru pentru servicii financiare, un centru de gazduire a paginilor web si un call-center. In total, grupul american va crea aproape 400 de locuri de munca in viitorii cinci ani in capitala Irlandei. Cresterea economica exploziva a Irlandei de la sfarsitul anilor '90 s-a datorat atragerii de investitii din partea unor companii internationale, mai ales americane, din sectorul tehnologiei, impresionate de forta de munca calificata si unele dintre cele mai mici impozite pentru companii din intreaga Europa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.