Perechea Andrei Pavel/Tomas Berdych (Romania/Cehia) a abandonat marti in runda inaugurala a turneului de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare totala de 765.000 de euro. Pavel si Berdych au abandonat la finalul primului set pierdut cu scorul de 1-
Perechea Andrei Pavel/Tomas Berdych (Romania/Cehia) a abandonat marti in runda inaugurala a turneului de la Rotterdam, dotat cu premii in valoare totala de 765.000 de euro. Pavel si Berdych au abandonat la finalul primului set pierdut cu scorul de 1-6 in fata cuplului olandez Raemon Sluiter/Peter Wessels, beneficiar al unui wild-card. In proba de simplu, Andrei Pavel urma sa joace aseara, in primul tur, cu olandezul Sjeng Schalken, beneficiar al unui wild-card. Pavel il va intalni in cazul calificarii pe croatul Ivan Ljubicic, care a trecut de slovacul Dominik Hrbaty, cap de serie numarul 7, cu 6-4, 1-6, 6-2. Altfel, la Besancon, Victor Hanescu, cap de serie numarul 3, a fost eliminat in runda inaugurala a turneului challenger dotat cu premii in valoare totala de 85.000 de euro. Hanescu a fost invins, cu 3-6, 7-6 (8/6), 6-4, de francezul Jean-Michel Pequery, care il va intalni in faza urmatoare a competitiei pe Razvan Sabau. In proba de dublu, perechea Florin Mergea/Tuomas Ketola (Romania/Finlanda) a fost invinsa, in primul tur, cu 7-5, 6-2, de cuplul Michal Mertinak/Jean-Claude Scherrer (Slovacia/Elvetia), cap de serie numarul 4. In faza urmatoare a competitiei, Mertinak si Scherrer vor juca cu perechea Victor Hanescu/Gabriel Trifu. Tot in primul tur al probei de dublu, perechea Razvan Sabau/Francesco Aldi (Romania/Italia) a fost invinsa, cu 6-4, 7-5, de cuplul francez Edoardo Roger-Vasselin/Florent Serra, beneficiar al unui wild-card. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.