Forul fotbalistic european a anuntat ieri ca va trimite un inspector la Atena pentru a investiga modul in care s-a disputat meciul Panionios - Dinamo Tbilisi (scor 5-2), jucat in decembrie in grupele Cupei UEFA, asupra caruia planeaza suspiciunea de
Forul fotbalistic european a anuntat ieri ca va trimite un inspector la Atena pentru a investiga modul in care s-a disputat meciul Panionios - Dinamo Tbilisi (scor 5-2), jucat in decembrie in grupele Cupei UEFA, asupra caruia planeaza suspiciunea de aranjament si care a fost arbitrat la centru de romanul Alexandru Tudor. "UEFA a demarat o investigatie independenta doar pentru acest meci. S-ar putea sa fie o anumita legatura cu cazul arbitrului german", a declarat un oficial UEFA agentiei Reuters. Conform unor surse grecesti, inspectorul va sosi la inceputul lunii martie la Atena si va pune o serie de intrebari jucatorilor de la Panionios. Gruparea din Atena a invins cu 5-2, dupa ce oaspetii au condus la pauza cu 1-0, apoi cu 2-1 in debutul reprizei a doua. Casele de pariuri au subliniat situatia mai putin obisnuita in care o echipa este categoric invinsa dupa ce a condus la pauza. Robert Hoyzer, arbitrul care a declansat cel mai mare scandal de coruptie din ultimele decenii in Germania, a marturisit ca a trucat meciuri din Cupa Germaniei si din divizia secunda pentru a obtine castiguri din pariuri. El sustine ca reteaua sa cuprinde complici care au trucat si meciuri din Austria si Grecia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.