Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a anuntat ca aproape jumatate din personalul aparatului central al Ministerului Apararii Nationale va fi transferat in structuri operative ale armatei. Acesta a motivat ca este necesar ca la varful struc
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a anuntat ca aproape jumatate din personalul aparatului central al Ministerului Apararii Nationale va fi transferat in structuri operative ale armatei. Acesta a motivat ca este necesar ca la varful structurilor institutiei militare sa se faca transformari. Atanasiu a spus ca in subordinea sa directa ar trebui sa se afle structurile de resurse umane si financiare, cele de control, precum si acelea care au rol de interfata cu societatea.
Statului Major General ar urma sa-i revina, cu precadere, problemele de instruire si antrenare a trupelor si conducerea actiunilor operative in tara si strainatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.