SIF Banat-Crisana a inregistrat anul trecut venituri totale de 691,4 miliarde lei, conform unui raport privind rezultatele financiare preliminate remis Bursei de valori. Societatea a obtinut un rezultat net de 402,6 miliarde lei, in urcare cu circa
SIF Banat-Crisana a inregistrat anul trecut venituri totale de 691,4 miliarde lei, conform unui raport privind rezultatele financiare preliminate remis Bursei de valori. Societatea a obtinut un rezultat net de 402,6 miliarde lei, in urcare cu circa 17 la suta fata de nivelul consemnat la finele anului 2003, in timp ce capitalul subscris varsat s-a cifrat la 548,8 miliarde lei. Capitalurile proprii au urcat de la 4.171,9 miliarde lei, cat totalizau in luna decembrie 2003, la 6.141 miliarde lei. Valoarea unitara a activului net s-a cifrat la 11.355 lei pe actiune. Rezultatele financiare pe anul 2004 si distribuirea in consecinta a profitului urmeaza a fi aprobate in AGA ordinara convocata pentru data de 22 aprilie. Cu aceasta ocazie se va suspune aprobarii actionarilor convocarea AGA extraordinara pentru modificarea prevederilor din statutul societatii referitoare la limitarea detinerilor de actiuni si a drepturilor de vot.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.