Claudiu Keseru a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea FC Nantes, informeaza cotidianul francez L'Equipe. Contractul va fi valabil incepand cu 1 iulie anul acesta. Keseru a sosit la FC Nantes in 2003, evoluand la echipa de tineret. Titulariz
Claudiu Keseru a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea FC Nantes, informeaza cotidianul francez L'Equipe. Contractul va fi valabil incepand cu 1 iulie anul acesta. Keseru a sosit la FC Nantes in 2003, evoluand la echipa de tineret. Titularizat pentru prima oara in meciul cu Rennes, Keseru a reusit sa marcheze primul sau gol in liga franceza, pe 15 ianuarie, in etapa a XXI-a.
"FC Nantes a fost intotdeauna alegerea mea. Voi astepta ziua de duminica pentru a sarbatori alaturi de coechipierii mei, deoarece cred ca mi-au pregatit multe surprize", a declarat Keseru.
Claudiu Keseru nu semnase pana acum un contract de profesionist cu gruparea FC Nantes, deoarece nu s-a ajuns la un acord in privinta conditiilor financiare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.