Dinamo a invins ieri, in cadrul turneului din Antalya, cu 2-0 pe MSK Zilina, fosta adversara din preliminariile Ligii Campionilor. Golurile dinamovistilor au fost marcate de Cl. Niculescu in minutele 63 si 67 (din penalty). Prima reusita a venit dint
Dinamo a invins ieri, in cadrul turneului din Antalya, cu 2-0 pe MSK Zilina, fosta adversara din preliminariile Ligii Campionilor. Golurile dinamovistilor au fost marcate de Cl. Niculescu in minutele 63 si 67 (din penalty). Prima reusita a venit dintr-o lovitura libera de la 20 de metri, pentru ca patru minute mai tarziu "Clau-gol" sa transforme o lovitura de pedeapsa dictata dupa un fault asupra lui Zicu. "Alb-rosiii" au inceput partida in urmatoarea componenta: Gaev - L. Goian, I. Badea, Iordache - Fl. Petre, Margaritescu, Ad. Cristea, Ilin - Zicu, Mihalcea, Grigorie. Slovacii au pus serioase probleme "cainilor", acestia reusind sa se desprinda dupa pauza, cand pe teren au intrat Cl. Niculescu, I. Balan, Galamaz, Pacurar, Pulhac si Scarlatache, care i-au inlocuit pe Mihalcea, Fl. Petre, L. Goian, Cristea, Zicu si Iordache. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.