Unul dintre putinii simpatizanti ai lui Dinel Staicu, pentru ca cica ar avea si d-astia, si nu numai in penitenciarul din Craiova, incercand sa-i justifice frecventele crize de narozie ne marturisea ca el n-ar fi chiar natarau, ci ca doar ar simula p
Unul dintre putinii simpatizanti ai lui Dinel Staicu, pentru ca cica ar avea si d-astia, si nu numai in penitenciarul din Craiova, incercand sa-i justifice frecventele crize de narozie ne marturisea ca el n-ar fi chiar natarau, ci ca doar ar simula pampalosenia pentru a-si ascunde gandurile viclene. Sincer, nu prea stim ce sa credem. Cand era pe la Resita si le spunea atacantilor sa treaca in defensiva ca sa se mai hodineasca, iar fundasilor le cerea sa n-o mai puturoseasca in aparare si sa treaca la atac n-am avut nici cea mai mica indoiala asupra rahiticului sau coeficient de inteligenta,. dupa cum, cand l-a pacalit anul trecut pe sarbul Rangelovici, care se afla intr-un proces de divort, sa semneze o adeverinta de venit pe o suma foarte mica pe care sa o depuna la tribunal ca sa o insele pe nevasta-sa si sa-i dea mai putini bani, iar neispravitul de Dinel a inregistrat si el o adeverinta similara la LPF, privandu-l astfel de o suma serioasa de bani, am avut convingerea ca avem de a face cu un individ cu o minte diabolica. Mai degraba am crede ca adevarul e pe undeva pe la mijloc, mai ales dupa ce ultima senzatie ne-a fost intarita recent cand le-a pus celor doi fotbalisti brazilieni esuati la Universitatea Craiova o dementa "clauza de tremurat". Adica bietii sud-americani, obisnuiti de o viata cu soarele si plaja din tara lor, vor fi dati afara daca nu se vor adapta conditiilor climaterice din Oltenia si vor fi zariti tremurand de frig. Bine, nici pe brazilieni nu-i banuim de exces de inteligenta din moment ce au acceptat sa semneze asa ceva, chiar daca, fiind recent veniti in tara, nu stiau ce-i poate pielea lui Dinel. De exemplu, acum cateva luni, Staicu, vorbind despre modul in care s-a imbogatit, povestea ca la inceputul anilor 90 avea o benzinarie care ii era monitorizata, alaturi de alta din imediata vecinatate, de niste oameni care vroiau sa o cumpere. Ei bine, ca sa-i convinga pe potentialii investitori ca statia sa are vad mai bun, Dinel i-a mituit pe cei de la Electrica sa opreasca curentul la benzinaria rivala, astfel incat toti soferii veneau sa-si umple rezervoarele la cisternele fostului caraliu, spre incantarea acelor oameni cu bani care au pus imediat jos o jumatate de milion de dolari. Asa ca sarmanii brazilieni, care nu aveau de unde sa afle despre pataniile italianului Nicola Napoli, nici nu banuiesc ce-i asteapta. Dupa cum il stim pe Dinel, facem pariu ca daca nu va fi multumit de ei le va debransa caloriferele si va vorbi cu cei de la centrala termica sa le sisteze alimentarea cu apa calda. Mai mult decat atat, in mod sigur ca in autocar brazilienii vor fi pusi sa stea la fereastra, iar geamurile vor fi in permanenta deschise, cica pentru a iesi fumul de la tigarile lui Lutu ori damfurile lui Plesan.
Daca nici dupa aceste tertipuri dineline brazilienii nu vor dardai ca Romica Pascu atunci Staicu va recurge la solutia de rezerva si va stabili cantonamentele lotului la Caineni, Joseni ori Intorsura Buzaului, acolo unde si pinguinii ar fi zgribuliti si si-ar sufla in palme.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.