O stafie bantuie prin PD: Cozmin Gusa. Dupa controversata demisie sau demitere a sa din partid, se pare ca liderii democrati nu-l pot uita usor pe fostul secretar general al PSD, care a fost dat ieri, ca sigur, de presedintele PD, Emil Boc, drept can
O stafie bantuie prin PD: Cozmin Gusa. Dupa controversata demisie sau demitere a sa din partid, se pare ca liderii democrati nu-l pot uita usor pe fostul secretar general al PSD, care a fost dat ieri, ca sigur, de presedintele PD, Emil Boc, drept candidat al social-democratilor la primaria Capitalei.
"Este o gluma buna candidatura lui Marian Vanghelie. Adevaratul candidat al PSD la Primaria Capitalei nu este Marian Vanghelie, ci Cozmin Gusa", pe care social-democratii ar fi trebuit, potrivit informatiilor detinute de liderul democrat, sa il anunte ieri, cel tarziu azi.
Vanghelie nu este decat "un iepuras aruncat in batalie dupa modelul altor iepurasi ai PSD la Primaria Generala a municipiului Bucuresti", a continuat Boc, adaugand ca "viata va confirma realitatile" spuse de el.
In replica, Cozmin Gusa a infirmat zvonul, precizand ca relatia sa cu PSD este una ireconciliabila.
"Relatia mea cu PSD este una ireconciliabila, acum si in viitor. Nu m-am gindit sa candidez la Primaria Capitalei. Declaratiile lui Emil Boc, suspect de colaborationism cu PSD in perioada iunie-decembrie 2004, le consider neserioase si nu le comentez", a afirmat Cozmin Gusa, adaugand ca nu a fost contactat de nimeni de la PSD care sa-i propuna o asemenea candidatura.
Si fostul partid de guvernamant, prin vocea purtatorului sau de cuvant Titus Corlatean, a tinut sa infirme "bomba" lansata de Boc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.