Producatorul auto german BMW ar putea construi o uzina auto in India, in cadrul unui program de majorare a vanzarilor de pe piata asiatica la 150.000 de unitati in urmatorii trei ani, a declarat Helmut Panke, directorul executiv al companiei,

Producatorul auto german BMW ar putea construi o uzina auto in India, in cadrul unui program de majorare a vanzarilor de pe piata asiatica la 150.000 de unitati in urmatorii trei ani, a declarat Helmut Panke, directorul executiv al companiei, transmite Mediafax.
O prima etapa a programului prevede, pentru acest an, cresterea vanzarilor asiatice ale companiei cu 10-15 la suta fata de nivelul de 95.500 de unitati atins in 2004. "Decizia nu a fost luata inca si nu am stabilit nici un termen-limita. Este posibil sa alegem varianta unei societati mixte, similare celei din China", a afirmat Panke. In 2004, compania germana, proprietara marcilor BMW, Mini si Rolls-Royce, a vandut pe piata indiana doar 122 de autovehicule.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.