Aici, ei fac o descoperire si mai terifianta: doua rase de extraterestri se afla in razboi. Indiferent care din ele castiga, omenirea pierde. Ceea ce se ascunde la 600 de metri sub gheata vesnica la inceput ii entuziasmeaza, apoi ii ingrozeste.

Aici, ei fac o descoperire si mai terifianta: doua rase de extraterestri se afla in razboi. Indiferent care din ele castiga, omenirea pierde.
Ceea ce se ascunde la 600 de metri sub gheata vesnica la inceput ii entuziasmeaza, apoi ii ingrozeste. Ei descopera o piramida in al carei stil se regasesc elemente ale culturilor aztece, egiptene si cambodgiene. In interiorul piramidei gasesc un ansamblu organizat de sali al caror nivel tehnologic este atat de avansat, incat e evident ca este opera unor fiinte extraterestre, care isi exercita influenta de mii de ani asupra acelor locuri. Peretii straniului ansamblu arhitectonic isi schimba pe neasteptate configuratia, prinzandu-i ca intr-o capcana pe unii dintre membrii echipei.
In cele din urma, oribilul adevar iese la iveala: Predatorii tin captiva o Regina - Matca Alien care depune oua o data la 100 de ani. Abilitatile de razboinici ai tinerilor Predatori sunt testate prin intermediul luptei cu puii de Alien. Astfel, echipa trimisa in Antarctica asista la un incredibil ritual de trecere si la razboiul dintre Alieni si Predatori.

Demonul vitezei

Majoritatea studentilor abia asteapta sa se intoarca acasa in vacanta - isi pot vedea vechii prietenia€¦ si se pot lupta cu demoni rapizi! Atunci cand Jessy merge acasa in vacanta, descopera ca orasul sau natal a fost invadat de o gasca de fanatici ai curselor de masini. Acestia au devenit atat de seriosi in privinta pasiunii lor, incat au inceput sa invoce forte supranaturale sa ii ajute sa ajunga la viteze extraordinare.

Fara martori

Recent acuzatul senator Gene Haskell (Jeff Fahey) l-a pus pe lacheul sau (Corey Feldman) sa angajeze un ucigas de profesie (Steve Barnes) care sa ""curete"" cateva incurcaturi, inclusiv o fata minora care e obsedata sa fie sotia senatorului (Marisa
Petroro).
Cateva cadavre si faze de actiune mai tarziu, senatorul ajunge fata in fata cu decizia sa si trebuie sa se hotarasca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.