Claudio Ranieri, antrenorul "liliecilor", s-a intalnit luni seara cu membrii Consiliului de Administratie al Valenciei, acestia reafirmandu-si sprijinul pentru italian, informeaza "Marca". Purtatorul de cuvant al CA, Jordi Bruixola, a declarat ca mem
Claudio Ranieri, antrenorul "liliecilor", s-a intalnit luni seara cu membrii Consiliului de Administratie al Valenciei, acestia reafirmandu-si sprijinul pentru italian, informeaza "Marca". Purtatorul de cuvant al CA, Jordi Bruixola, a declarat ca membrii acestuia doresc sa-i ofere lui Ranieri toata "linistea si increderea" de care are nevoie pentru a readuce echipa pe calea cea buna si au respins ipoteza ca italianul sa fie demis. "Ceea ce este clar este ca situatia trebuie sa se schimbe. Exigentele clubului sunt foarte mari. In ultimii ani, Valencia a evoluat foarte mult si vrem sa ne mentinem la acelasi nivel", a afirmat Bruixola. Sefii Valenciei sunt de parere ca obiectivele pot fi realizate numai daca li se va acorda in continuare credit antrenorului Claudio Ranieri si jucatorilor. "Consiliul de Administratie nu priveste cu indiferenta situatia creata. Obiectivul este ocuparea unuia dintre primele patru locuri ale clasamentului, iar acest lucru se poate intampla numai daca Ranieri si jucatorii vor fi sprijiniti", a mentionat Bruixola. Ranieri a primit ragaz pentru urmatoarele doua meciuri, cel cu Steaua din Cupa UEFA, si cel de duminica, din campionat, cu Racing Santander, din deplasare. In acest timp, presedintele Valenciei, Juan Bautista Soler, a inceput deja cautarea unui antrenor care l-ar putea inlocui pe Ranieri din sezonul viitor, printre numele vehiculate fiind Javier Irureta (Deportivo La Coruna), Cesar Ferrando (Atletico Madrid), Quique Sanchez Flores (Getafe) si Joaquin Caparros (FC Sevilla), informeaza "As". "Responsabilul cu inceperea negocierilor este directorul sportiv Eduardo Macia, desi decizia finala ii va apartine lui Soler. Irureta este dorit mai ales de presedinte, iar el isi incheie in acest an contractul cu Deportivo. Capparros este dorit pentru rezultatele inregistrate la Sevilla in ultimele sezoane, iar despre antrenorul lui Getafe se spune ca se apropie de profilul lui Rafael Benitez, fostul antrenor al Valenciei. Insa, pentru suporteri, cel mai dorit este Ferrando, antrenorul de la Atletico Madrid", noteaza "As".
"Sunt cel mai magar dintre toti magarii!"
Ranieri a incercat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, sa raspunda criticilor ce i s-au adus in ultima perioada, afirmand ca i se pare, in acest moment, ca este considerat "cel mai magar dintre toti magarii", informeaza Europa Press. "La inceput toata lumea ii spunea presedintelui: "Ce bine ca l-ai adus pe Ranieri", iar acum Ranieri este un magar. Acum se pare ca sunt cel mai magar dintre toti magarii. La Valencia mai intai te ridica si apoi te ard", a declarat Ranieri. Acesta s-a declarat multumit insa ca beneficiaza de sprijinul presedintelui Soler. "Erau echipe care ma doreau pentru patru sezoane. Eu am adus Valencia cat mai sus, in urma cu cinci ani era un club aflat pe locul sase sau opt, iar acum a ridicat capul. Trebuie sa fim linistiti si sa continuam sa muncim", a spus Ranieri. "Am venit la Valencia cu inima deschisa si eu vreau, mai mult decat oricine, sa iasa totul bine. Nu ma predau si nu o voi face niciodata. Acesta este un an ciudat si totul a iesit rau", a spus tehnicianul italian, care a precizat ca nu simte o presiune speciala inaintea meciului cu Steaua. "Nu citesc presa, nu ascult pe nimeni. Merg pe drumul meu, sunt un luptator si voi continua sa lucrez, indiferent ca poate iesi rau sau bine. Steaua este pe primul loc in campionatul Romaniei si in 15 partide a acumulat 33 de puncte. Este o mare echipa, dar ar putea suferi din cauza lipsei jocurilor", a adaugat Ranieri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.