Pentru ca acorda atentie la fel de mare carierei si iubirii, multe dintre cuplurile celebre in peisajul monden bucurestean au preferat sa sarbatoreasca Sfantul Valentin duminica, atunci cand ambii parteneri au gasit cateva ore pe care sa le petreaca
Pentru ca acorda atentie la fel de mare carierei si iubirii, multe dintre cuplurile celebre in peisajul monden bucurestean au preferat sa sarbatoreasca Sfantul Valentin duminica, atunci cand ambii parteneri au gasit cateva ore pe care sa le petreaca impreuna. "Veteranii" intr-ale iubirii sustin ca aceasta sarbatoare formala este mai potrivita pentru cei necasatoriti.
Oana Roman si coregraful Cornel Pasat, unul dintre cele mai cunoscute si longevive cupluri din peisajul monden romanesc, impart o frumoasa poveste de dragoste. De Sfantul Valentin, cei doi nu au avut un program special, ambii fiind foarte ocupati cu un proiect comun, la care lucreaza de ceva vreme. Desi au avut si probleme, iar anul trecut chiar au ajuns la separare, Oana si Cornel au reusit sa le depaseasca, iar relatia lor poate chiar a fost intarita de aceste mici turbulente. Pentru a-si testa iubirea, cei doi au hotarat sa se mute impreuna intr-un apartament la care acum se incheie operatiunea de renovare, iar sarbatoarea iubirii i-a surprins angrenati pana peste cap intr-un proiect care se apropie de data-limita - un spectacol de cabaret erotic, care va avea loc pe 1 martie la Sala Palatului. Dupa cum ne-a declarat Oana, foarte implicata in organizarea show-lui, unic in Romania, in deschiderea acestuia va canta Pepe, iar pe scena vor evolua 15 dansatori si acrobati.
Creatoarea de moda Romanitza si comandantul de aeronave Adrian Iovan impart si ei o frumoasa poveste de dragoste, desavarsita in toamna lui 2003, cu o nunta ca-n povesti, care a avut loc la Palatul Snagov. Dupa cum sustine frumoasa creatoare de moda, in cuplul lor dragostea se sarbatoreste in fiecare zi si nu este nevoie de o zi speciala pentru a-si aminti ca sunt indragostiti. "Ziua de Sfantul Valentin a fost cu totul speciala anul acesta. De dimineata, sotul meu mi-a indulcit cafeaua, dupa care am hotarat sa ma imbrac in rosu, pentru a fi in spiritul sarbatorii si am participat impreuna la o cununie civila a unor prieteni. Tot restul zilei am hoinarit cu sotul meu prin oras, iar seara am servit o cina romantica, pregatita in intregime de Adrian, sotul meu. Mie mi-a revenit doar sarcina de a aprinde lumanarile, pentru ca atmosfera sa fie cat mai intima", a declarat Romanitza. Anul 2005 se anunta bogat, ea fiind implicata in mai multe proiecte sociale si profesionale. Un eveniment foarte special este botezul micutului Nicolas, fiul unei bune prietene a Romanitzei, pe care creatoarea de moda il va nasi luna viitoare. Pe plan profesional, Romanitza pregateste doua prezentari de moda. Prima va avea loc la sfarsitul lui martie, cu haine Escada, iar manechine vor fi modelele care si-au inceput cariera inainte de 1989, o data cu Romanitza, printre care Eugenia Enciu, Catalin Botezatu, Liviu Ionescu etc.
Nici cuplul Amalia - Ilie Nastase nu a avut un program deosebit de Sfantul Valentin, ambii fiind foarte ocupati cu afacerile si activitatile de zi cu zi. Amalia si Ilie sustin ca pentru ei toate zilele sunt speciale, iar aceasta sarbatoare a iubirii poate este mai bine "valorificata" de cuplurile necasatorite. De altfel, nici nu prea au timp sa se preocupe de acest gen de sarbatori, fiind tot timpul ocupati si cu fetita lor, Alesia, care ii solicita cu precadere in timpul noptii.
Cornelia Catanga, cunoscuta cantareata de muzica lautareasca, nu este nici ea o fana inraita a sarbatorii dragostei, fiind foarte ocupata cu mai multe filmari si intentioneaza sa reduca numarul concertelor, pentru a putea petrece mai mult timp alaturi de fiul ei, Alexandru, elev in clasa a V-a care are mare nevoie de mama sa. De Sfantul Valentin, interpreta a servit cina in oras alaturi de sotul ei si alte doua cupluri de prieteni si impreuna au pus bazele unui proiect foarte romantic.
Desi sunt impreuna de 15 ani si au un copil, cantareata si prietenul ei nu sunt casatoriti legal, nici civil, nici religios. Alaturi de cele doua cupluri de prieteni, Cornelia si prietenul ei se vor casatori vara aceasta pe o insula exotica, departe de ochii curiosilor.
Fostul premier Adrian Nastase si sotia sa, Dana, sarbatoresc anul acesta 20 de ani de casnicie si au vrut ca petrecerea sa fie foarte speciala. In familia Nastase, Sfantul Valentin a fost sarbatorit duminica, atunci cand cuplul si cei doi copii au fost acasa, iesirile in oras in timpul saptamanii fiind aproape imposibile, din cauza programului pe care il au Dana si Adrian Nastase, dar si cei doi copii, foarte ocupati cu scoala.
"Am sarbatorit duminica, atunci cand am fost impreuna cu cei trei barbati ai casei mele. In seara de Sfantul Valentin nu am avut programat nimic special si am petrecut in familie, acasa", a declarat Dana Nastase.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.