Diseara, Steaua joaca cu Valencia in saisprezecimile Cupei UEFA, intalnirea fiind catalogata de directorul de scouting al ros-albastrilor, Dumitru Dumitriu, drept "cel mai important meci al Stelei din ultimii 15 ani".
Chiar daca nu trece prin
Diseara, Steaua joaca cu Valencia in saisprezecimile Cupei UEFA, intalnirea fiind catalogata de directorul de scouting al ros-albastrilor, Dumitru Dumitriu, drept "cel mai important meci al Stelei din ultimii 15 ani".
Chiar daca nu trece printr-o perioada prea fasta, uitand practic gustul victoriei in ultimul timp, iar soarta antrenorului Claudio Ranieri depinde de urmatoarele meciuri si mai ales de dubla cu formatia romana, Valencia ramane totusi echipa care anul trecut castiga atat campionatul in Spania, cat si Cupa UEFA.
Lipsita de aportul catorva jucatori de baza, intre care se remarca cel mai bun fundas din Primera, Ayala, si atacantul Angulo, echipa spaniola va juca probabil cu rautatea unei formatii ce va incerca sa-si refaca din imaginea sifonata in ultima perioada.
De partea cealalta, Steaua merge sa dea totul, iar prin daruire si ambitie sa suplineasca diferenta de zeci de milioane de euro dintre cele doua cluburi.
Ceea ce vor incerca romanii pe Mestalla este sintetizat cel mai bine intr-o fraza aparuta pe site-ul UEFA: "La aproape 19 ani distanta de cel mai important moment al istoriei sale, castigarea Cupei Campionilor Europeni, Steaua cauta din nou gloria in Spania". (Steaua a invins atunci Barcelona intr-un meci disputat la Sevilla).
Zenga stie ca atunci cand au mingea, fotbalistii Valenciei pot deveni letali si incearca sa contracareze atuurile "liliecilor" printr-o asezare compacta a echipei sale, care sa fie in stare sa-si pastreze luciditatea si sa puna in pericol, de cate ori are posibilitatea, poarta adversa.
De aceea Walter va miza cel mai probabil pe o asezare 4-5-1, care sa se transforme in 4-3-3 atunci cand romanii sunt in atac.
Iata echipa posibila a Stelei in meciul de pe Mestalla: Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - Paraschiv, D. Munteanu, Dica, Oprita, Neaga - Ciocoiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.