Quinton Quayle, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, considera ca Romania a facut progrese considerabile dupa 1 ianuarie 2005 in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei, precum si reforma in domeniile justitiei si afacerilor interne. "De la 1
Quinton Quayle, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, considera ca Romania a facut progrese considerabile dupa 1 ianuarie 2005 in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei, precum si reforma in domeniile justitiei si afacerilor interne. "De la 1 ianuarie 2005 s-au facut progrese reale in aceste domenii, dar mai este inca un drum de parcurs", a afirmat ambasadorul.


Deputatul PRM Vlad Hogea s-a trezit abia ieri sa "dezvaluie" faptul ca Anghel Stanciu, colegul sau ar fi fost colaborator la Securitate. Reactia peremistului este extrem de tardiva, mai ales ca Stanciu a facut mai de mult subiectul unui scandal legat de o posibila colaborare cu securitatea. Hogea face aceste dezvaluiri la cateva luni bune dupa ce acuzatul a plecat din partid.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.