Decizie soc a Ministerului Agriculturii. Ieri, Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii a anuntat ca va fi reziliat contractul de concesiune a Fondului de vanatoare de la Balc, aceasta in conditiile in care omul de afaceri Ion Tiriac a investit, in ac
Decizie soc a Ministerului Agriculturii. Ieri, Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii a anuntat ca va fi reziliat contractul de concesiune a Fondului de vanatoare de la Balc, aceasta in conditiile in care omul de afaceri Ion Tiriac a investit, in acest obiectiv, peste 1,2 milioane de euro. Decizia surprinzatoare survine la scurt timp dupa comentariile legate de partida de vanatoare organizata la Balc si dupa finalizarea unei anchete privind modul in care a fost atribuit Fondul lui Ion Tiriac. "Am aprobat rezilierea contractului, in urma constatarilor facute de echipa care a verificat modul de incredintare a fondului"- a spus Flutur. In continuare domeniul de la Balc va fi scos la licitatie dupa evaluarea investitiilor deja realizate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.