MIZa. Bogdan Mara (foto) a pariat 1.000 de euro pentru un egal al Stelei la Valencia. Atacantul lui Ejido crede ca Steaua poate emite pretentii pentru un rezultat care s-o avantajeze in retur. Sibianul se va invoi de la antrenamente pentru a asista l
MIZa. Bogdan Mara (foto) a pariat 1.000 de euro pentru un egal al Stelei la Valencia. Atacantul lui Ejido crede ca Steaua poate emite pretentii pentru un rezultat care s-o avantajeze in retur. Sibianul se va invoi de la antrenamente pentru a asista la meci. DECLARATIE. Tehnicianul echipei Valencia, Claudio Ranieri, a declarat ieri: "La inceput, toata lumea ii spunea presedintelui: "Ce bine ca l-ai adus pe Ranieri", iar acum Ranieri e un magar. Se pare ca sunt cel mai magar dintre toti magarii. La Valencia mai intai te ridica si apoi te ard".
CADOU. Arbitrul focsanean Ionica Serea a primit zilele trecute un colet din Italia, de la Domenico Messina, cel care va conduce la centru meciul de azi al Stelei. El a fost placut surprins sa gaseasca in pachet un tricou cu emblema Federatiei italiene si cu autograful lui Messina. Prezent la Coverciano, la un stagiu de pregatire al arbitrilor FIFA, Serea a avut privilegiul de a-i cunoaste mai bine pe celebrii "cavaleri" italieni Collina si Messina.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.