Constantin Doicaru, jucator la divizionara B Industria Sarmei Campia Turzii, a fost injunghiat intr-un Intercity pentru ca nu a vrut sa-i cumpere agresorului o sticla cu vin, in vagonul-restaurant al trenului. Doicaru se indrepta spre Bucuresti, iar
Constantin Doicaru, jucator la divizionara B Industria Sarmei Campia Turzii, a fost injunghiat intr-un Intercity pentru ca nu a vrut sa-i cumpere agresorului o sticla cu vin, in vagonul-restaurant al trenului. Doicaru se indrepta spre Bucuresti, iar in tren a intrat in vorba, in vagonul-restaurant, cu Nicolae Iancu. La Brasov, el a vrut sa-si cumpere ceva de la chioscurile de pe peron. Nu a mai apucat, pentru ca agresorul s-a repezit la el si l-a impuns de doua ori cu cutitul in abdomen. Fotbalistul a fost coborat din tren si preluat de o masina a Ambulantei. Pentru ca se aflau pe peron, politistii au auzit tipetele calatorilor si au reusit, in cateva minute, identificarea si prinderea agresorului. Fratele victimei si logodnica acestuia au venit ieri sub Tampa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.