Ploile si temperaturile brusc crescute au produs ieri polei, iar raurile sunt in crestere periculoasa. in judetele Iasi, Vrancea, Galati, Bistrita Nasaud, Teleorman si Dolj, poleiul a incurcat circulatia masinilor si pietonilor. Topirea zapezilor a p
Ploile si temperaturile brusc crescute au produs ieri polei, iar raurile sunt in crestere periculoasa. in judetele Iasi, Vrancea, Galati, Bistrita Nasaud, Teleorman si Dolj, poleiul a incurcat circulatia masinilor si pietonilor. Topirea zapezilor a provocat mai multe avalanse care au blocat drumurile si a facut ca raurile sa se umfle.
Institutul National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor avertizeaza ca pericolul se mentine si pe Dunare, unde exista poduri de gheata si curg sloiuri. Localitatile Caraorman si Mila 23, din Delta, sunt complet izolate. Meteorologii spun ca si astazi vremea va fi inchisa, va ploua, iar temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada, motiv pentru care cele 26 de prefecturi avertizate trebuie sa fie in continuare in alerta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.