Numarul de posturi al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism din Ministerul Public, departament ce va ancheta infractiunile care au determinat pagube mai mari decat echivalentul in lei a 500.000 de euro, a
Numarul de posturi al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism din Ministerul Public, departament ce va ancheta infractiunile care au determinat pagube mai mari decat echivalentul in lei a 500.000 de euro, a fost suplimentat cu 120 de locuri.
Aceasta decizie a fost luata de Guvern, care a aprobat, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in ultima sedinta, cresterea numarului de personal al directiei de la 350 la 470 de posturi. Astfel, din totalul celor 120 de posturi, 60 sunt repartizate pentru procurori, 10 pentru specialisti si 50 pentru personalul auxiliar de specialitate si administrativ. Conflictele de competenta intre structurile din cadrul directiei vor fi solutionate de catre procurorul-sef al directiei, iar cele aparute intre directie si celelalte structuri din cadrul Ministerului Public vor fi solutionate de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, se mai arata in ordonanta de urgenta a Guvernului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.