Vicepresedintele FR Hochei pe Gheata, Janos Kurko, a declarat la deschiderea primului patinoar artificial rural din tara in localitatea harghiteana Carta ca va construi cinci patinoare in doi ani, daca actualul staff al FRHG isi va da demisia. Aflat
Vicepresedintele FR Hochei pe Gheata, Janos Kurko, a declarat la deschiderea primului patinoar artificial rural din tara in localitatea harghiteana Carta ca va construi cinci patinoare in doi ani, daca actualul staff al FRHG isi va da demisia. Aflat intr-un conflict deschis cu presedintele Marian Negoita si cu secretarul general Eduard Pana, principalul finantator al echipei SC Miercurea Ciuc a promis la inaugurarea patinoarului de 14 miliarde de lei ca va construi astfel de arene in toate zonele tarii, dar numai daca cei doi isi vor parasi functiile pe care le ocupa. "Vreau sa demonstrez ca se pot face multe lucruri si pentru asta avem nevoie de o echipa puternica in fruntea FRHG. Vreau sa fac ceva pentru hocheiul romanesc, dar nu sa beneficieze unii care adorm pe scaune la sedintele Biroului Federal", a spus Kurko, care a cerut in repetate randuri demisia celor doi oficiali ai FRHG pe care i-a acuzat de management defectuos. In replica, secretarul general al FRHG a spus ca, initial, a fost invitat sa participe la inaugurarea patinoarului de la Carta. "Apoi si-a retras invitatia. Probabil era suparat ca Miercurea Ciuc a pierdut in fata Stelei!", a punctat Pana. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.