ITALIA, Serie A, etapa a 24-a * VALI NASTASE a fost menajat de antrenorul Bolognei, echipa sa remizand pe teren propriu, 1-1 cu Palermo * ALIN STOICA nu a fost convocat in lotul Sienei, care a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul jucat acasa cu Me
ITALIA, Serie A, etapa a 24-a * VALI NASTASE a fost menajat de antrenorul Bolognei, echipa sa remizand pe teren propriu, 1-1 cu Palermo * ALIN STOICA nu a fost convocat in lotul Sienei, care a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul jucat acasa cu Messina.
ITALIA, Serie B, etapa a 26-a * PAUL CODREA a fost titular pentru AC Torino, invinsa cu 1-0 la Catania. Jucatorul roman a primit un cartonas galben si fost inlocuit in minutul 66 cu Mainelli * BOGDAN PATRASCU a bifat toate minutele pentru Piacenza, 0-0 pe terenul Vicenzei.
SPANIA, Primera Division, etapa a 24-a * GICA CRAIOVEANU a fost titular pentru Getafe, care a pierdut cu 0-2 partida jucata la Barcelona, cu Espanyol. Fostul international roman, care a implinit chiar in ziua meciului 37 de ani, a fost din nou elogiat de presa iberica, fiind inlocuit in minutul 57 Kome.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 24-a * CATALIN MUNTEANU a fost titular pentru Real Murcia, 1-3 acasa cu Recreativo Huelva. Ex-stelistul a primit un cartonas galben si a fost inlocuit in minutul 72 cu Juanama. La oaspeti, LAURENTIU ROSU a inceput in primul unsprezece, parasind terenul in minutul 66 de Verza.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 21-a * CATALIN RACANEL a bifat toate minutele pentru Eintracht Trier, 3-3 in deplasare cu Greuther Furth.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 23-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, marcand si singurul gol al echipei sale, invinsa cu 4-1 la Mons. La gazde, ex-craioveanul Jeremie Njock a reusit o "dubla".
GRECIA, Alpha Ethniki Liga, etapa a 18-a * Egaleo, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a scos un punct pe terenul lui Ionikos, scor 1-1. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.