Dinamo a incheiat partida cu Cernomoret Odesa in minutul 60 la scorul de 1-1, din cauza ploii torentiale ce a facut terenul impracticabil, staff-urile celor doua echipe hotarand sa nu mai continue meciul. Dinamo a inceput partida in urmatoarea formul
Dinamo a incheiat partida cu Cernomoret Odesa in minutul 60 la scorul de 1-1, din cauza ploii torentiale ce a facut terenul impracticabil, staff-urile celor doua echipe hotarand sa nu mai continue meciul. Dinamo a inceput partida in urmatoarea formula: Stelea - L. Goian, I. Badea, Iordache - Fl. Petre, Burca, A. Cristea, Semeghin - Mihalcea, Baltoi - Cl. Niculescu. "Cainii rosii" au demarat in forta si in minutul patru au preluat conducerea dupa ce Niculescu a finalizat cu o lovitura de cap o centrare a lui Mihalcea. Meciul a fost echilibrat, ambele formatii reusind sa-si creeze ocazii importante de a marca. Pe parcursul intalnirii Ioan Andone a rulat mai multi jucatori, pe teren facandu-si aparitia Margaritescu, Zicu, Balan, Grigore si Galamaz. Golul ucrainienilor a fost inscris in urma unui sut de la 20 de metri. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.