Fostul component al reprezentativei de polo a Romaniei si a echipei Crisul Oradea, Nicolae Diaconu, a continuat in weekend-ul recent incheiat seria evolutiilor bune din prima liga franceza, reusind sa urce pe locul al treilea in clasamentul golgeteri
Fostul component al reprezentativei de polo a Romaniei si a echipei Crisul Oradea, Nicolae Diaconu, a continuat in weekend-ul recent incheiat seria evolutiilor bune din prima liga franceza, reusind sa urce pe locul al treilea in clasamentul golgeterilor, dupa ce a inscris de trei ori in meciul cu Reims. Totodata, Diaconu s-a decis sa se inscrie la un curs de securitate si salvare acvatica, in urma caruia va obtine actele oficiale de salvamar si va putea castiga bani frumosi pe timpul verii, in cazul in care nu va fi convocat la actiunile nationalei. In plus, Diaconu se gandeste sa obtina si brevetul de stat de educator sportiv al activitatilor nautice, care i-ar permite sa devina antrenor de natatie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.