Fundatia Anonimul lanseaza, maine, la ora 19.00, in clubul Prometheus, seria Cenaclurilor Prometheus. Gazdele evenimentului, ce se va desfasura lunar, sunt scriitorul Ioan T. Morar si poetul Bogdan Perdivara. Cenaclul Prometheus incearca sa demonstr
Fundatia Anonimul lanseaza, maine, la ora 19.00, in clubul Prometheus, seria Cenaclurilor Prometheus. Gazdele evenimentului, ce se va desfasura lunar, sunt scriitorul Ioan T. Morar si poetul Bogdan Perdivara. Cenaclul Prometheus incearca sa demonstreze ca exista o generatie de scriitori contemporani care merita tratati cu mai multa atentie. Astfel, la fiecare intalnire a Cenaclului, vor citi cate un poet si un prozator, iar la finalul lecturii, participantii vor fi invitati la discutii pe marginea textelor. Miercuri vor citi texte inedite prozatorul Adrian Schiop (debut la Editura Polirom cu romanul "Pe bune/pe invers", 2004) si poetul Claudiu Komartin (debut la Editura Vinea cu volumul de versuri "Papusarul si alte insomnii", 2003).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.