Camera de Comert a Statelor Unite a cheltuit, anul trecut, 53 de milioane de dolari pentru activitati de lobby pentru Congres si Casa Alba, acesta fiind un record pentru orice organizatie, informeaza Bloomberg. Camera de Comert a SUA a incercat sa pr
Camera de Comert a Statelor Unite a cheltuit, anul trecut, 53 de milioane de dolari pentru activitati de lobby pentru Congres si Casa Alba, acesta fiind un record pentru orice organizatie, informeaza Bloomberg. Camera de Comert a SUA a incercat sa promoveze agenda administratiei Bush ce prevedea reduceri permanente ale unor impozite si limitarea proceselor "de grup", o practica foarte populara in cultura americana. Grupul cu sediul la Washington si Institutul pentru Reforma Legislativa (organizatie afiliata) au alocat, anul trecut, pentru activitati de lobby, cu 54 la suta mai multi bani decat cele 34,6 milioane de dolari cheltuite in 2003. Camera de Comert si-a depasit, chiar, propriul record, inregistrat in 2002, cand a cheltuit 41,6 milioane de dolari pentru acest gen de activitati. Camera de Comert a Statelor Unite reprezinta interesele a trei milioane de firme.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.