Meciul Panionios Atena - Dinamo Tbilisi, scor 5-2, disputat pe 1 decembrie, in Cupa UEFA, care a fost arbitrat de romanul Alexandru Tudor, a atras suspiciuni, dupa ce s-au pariat sume importante pe rezultatul acestei partide, potrivit publicatiei Foc
Meciul Panionios Atena - Dinamo Tbilisi, scor 5-2, disputat pe 1 decembrie, in Cupa UEFA, care a fost arbitrat de romanul Alexandru Tudor, a atras suspiciuni, dupa ce s-au pariat sume importante pe rezultatul acestei partide, potrivit publicatiei Focus. Revista germana sustine ca aceasta partida ar putea avea legatura cu scandalul privind manipularile de rezultate izbucnit in Germania. UEFA a anuntat, pe 3 decembrie, deschiderea unei anchete privind meciul Panionios Atena -Dinamo Tbilisi, contind pentru etapa a IV-a a grupei D a Cupei UEFA. Deocamdata, Alexandru Tudor nu a fost acuzat oficial de nimic, UEFA banuind o intelegere intre cele doua echipe. Un alt roman implicat de presa germana in scandalul meciurilor trucate este cel al lui Laurentiu Reghecampf, fost jucator la Energie Cottbus, insa nu au existat probe care sa-l incrimineze, in afara unei vizite intr-un local alaturi de doi jucatori croati banuiti ca ar face parte din mafia croata a pariurilor. Arbitrul Robert Hoyzer, aflat la originea scandalului referitor la manipularea rezultatelor unor meciuri din Germania, a fost arestat sambata si plasat in detentie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.