O explozie de origine necunoscuta a distrus, ieri dimineata, teatrul Empire din cel de-al XVII-lea arondisment al Parisului. Dupa cum informeaza site-ul 24.heures.ch, in urma incidentului sapte persoane au fost ranite. "Deflagratia a distrus aproape
O explozie de origine necunoscuta a distrus, ieri dimineata, teatrul Empire din cel de-al XVII-lea arondisment al Parisului. Dupa cum informeaza site-ul 24.heures.ch, in urma incidentului sapte persoane au fost ranite. "Deflagratia a distrus aproape in intregime teatrul", a declarat comandantul de pompieri Olivier Delplace, subliniind ca cele mai afectate au fost parterul, primul etaj, precum si fatada cladirii. "Mai multe echipe de pompieri si de politisti examineaza in prezent locul pentru a se asigura ca nici o victima nu se mai afla in teatru sau in cladirile apropiate, un imobil de sase etaje si altul de birouri de sapte etaje", a mai precizat Olivier Delplace. "Sapte persoane, care treceau prin apropiere, au fost ranite usor si au primit primul ajutor la fata locului, apoi au fost conduse la spital", au precizat pompierii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.