Internationalul roman Daniel Pancu s-a accidentat la meciul pe care l-a sustinut sambata cu Besiktas in campionat, 2-0 pe teren propriu cu Denizli. Mijlocasul "vulturilor" a iesit de pe teren in minutul 68, acuzand dureri la piciorul drept. Conform p
Internationalul roman Daniel Pancu s-a accidentat la meciul pe care l-a sustinut sambata cu Besiktas in campionat, 2-0 pe teren propriu cu Denizli. Mijlocasul "vulturilor" a iesit de pe teren in minutul 68, acuzand dureri la piciorul drept. Conform primelor estimari, Pancu a suferit o ruptura musculara care il va tine departe de gazon circa o luna. Un verdict mai precis a aparut ieri, indicand ca ar fi vorba doar de o contractura musculara, care l-ar tine pe "Pancone" departe de gazon doar o saptamana, insa stirea nu fusese confirmata. "Fanatik" a notat in numarul sau de ieri ca "Pancu a fost cel mai bun de pe teren"si apreciaza ca pierderea acestuia este o lovitura grea primita de Besiktas. In cazul in care verdictul de repaos pentru o luna se confirma, prezenta lui Pancu la meciul pe care Nationala il sustine pe 26 martie la Bucuresti impotriva Olandei, in preliminariile Campionatului Mondial din 2006, este pusa sub semnul intrebarii, avand in vedere ca dupa o pauza de o luna un jucator are nevoie de inca 10-15 zile pentru a reveni al o forma fizica acceptabila. Asadar, o noua problema de lot pentru selectionerul Piturca, cel care are o lista de indisponibili care ii mai cuprinde pe Lobont, Chivu, Stoican, Marica, Ganea si Mutu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.