Presa din Istanbul lauda prestatia formatiei antrenate de Hagi Presa turca a elogiat la unison pe Galatasaray Istanbul dupa ce formatia antrenata de Gheorghe Hagi a invins cu 3-0 pe terenul lui Rizespor. In urma acestui rezultat "leii" au trecut pe p
Presa din Istanbul lauda prestatia formatiei antrenate de Hagi Presa turca a elogiat la unison pe Galatasaray Istanbul dupa ce formatia antrenata de Gheorghe Hagi a invins cu 3-0 pe terenul lui Rizespor. In urma acestui rezultat "leii" au trecut pe primul loc al clasamentului cu 48 de puncte insa cu un joc mai mult decat Fenerbahce, ocupanta locului doi, ce urma sa joace ieri seara cu Istanbulspor. "Leul s-a asezat pe tron", a titrat cotidianul Star care a notat si evolutia mai putin fericita din prima repriza a formatiei pregatite de Hagi. "Galatasaray a invins la Rize, desi s-a dus acolo cu retinere si a avut o prima repriza mai dificila", scrie Star. "Ferice de cei care ii pot prinde!" este titlul unui articol aparut in cotidianul Fanatik. "Galatasaray a inceput sa manance cu pofta. Filozofia lui Hagi la Rize a fost o versiune a egoismului manifestat prin faptul ca atunci cind te afli la aceeasi masa cu altcineva, nu lasi acea persoana sa ia nici macar o lingura de ciorba", se mentioneaza in Fanatik. Potrivit aceluiasi jurnal, Gheorghe Hagi a declarat ca Caykur Rizespor a jucat mai bine decat Galatasaray in prima repriza. "A facut mult presing si a jucat agresiv, iar noi am avut probleme din aceasta cauza. In repriza a doua, jucatorii mei au avut evolutii foarte bune. Au aratat ca sint cu adevarat o echipa", a spus Hagi. Tehnicianul roman s-a declarat multumit de faptul ca formatia sa a obtinut trei puncte intr-un meci in deplasare care se anunta extrem de dificil. "Vrem sa ducem pina la capat lupta pentru titlu", a adaugat Hagi. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.