Rapidul a primit sambata dimineata o lovitura grea, Daniel Niculae, golgeterul echipei si al campionatului, s-a accidentat grav la un meci amical cu Unirea Urziceni si va lipsi circa doua luni. Atacantul giulestenilor a suferit o fisura la degetul mi
Rapidul a primit sambata dimineata o lovitura grea, Daniel Niculae, golgeterul echipei si al campionatului, s-a accidentat grav la un meci amical cu Unirea Urziceni si va lipsi circa doua luni. Atacantul giulestenilor a suferit o fisura la degetul mic de la piciorul drept, a relevat o radiografie efectuata la Spitalul de Urgenta, si va purta gips o luna, ceea ce inseamna ca Rapidul nu va putea conta pe cel mai in forma jucator al sau la meciul din etapa a doua, cu Steaua, considerat decisiv in lupta pentru titlu. "Nu cred ca terenul sintetic a fost de vina. S-a intamplat, pur si simplu", a declarat Niculae, care a ratat si un penalty in acest meci. In aceeasi situatie se afla si Marian Aliuta, care va fi si el indisponibil pentru o perioada la fel de lunga, dupa o accidentare suferita saptamana trecuta. Ca sa fie tacamul complet, Rapidul a si pierdut amicalul cu divizionara B Unirea Urziceni, scor 1-2, starnind mania lui Razvan Lucescu. Suparat in primul rand pentru accidentarea lui Niculae, Lucescu jr. s-a declarat dezamagit. "Acum ma gandesc daca nu era mai bine sa nu jucam acest meci, dar astfel de accidentari apar. Ce sa facem, sa nu ne mai antrenam, sa nu mai jucam?", se intreba antrenorul Rapidului. Acesta i-a pedepsit pe elevii sai pentru infrangere, chemandu-i si ieri la antrenament, desi initial aceasta era o zi libera. "Asa se intampla cand joci la misto! Le-am spus de nenumarate ori ca trebuie sa intre pe teren cu gandul sa castige, ca asa face orice profesionist, dar ei n-au inteles. Maine (n.r. duminica) i-am chemat la antrenament", a rabufnit la finalul meciului antrenorul Rapidului. Lucescu jr. nu a vrut sa spuna daca, tinand cont de absenta indelungata a lui Niculae, este dispus sa-l ierte pe Sabin Ilie, trimis vineri la Rapid II pe motive de indisciplina. "Nu l-am dat afara pe Sabin, ci doar l-am pus sa se antreneze cu echipa a doua. Sanctiunea tine o zi, zece, depinde de el cum se comporta acolo", a declarat antrenorul Rapidului, negand ca Ilie ar fi pus pe lista de transferari. Atacantul care a fost vazut noaptea intr-un cazinou bucurestean ar putea fi rechemat chiar astazi in lot, giulestenii urmand sa plece dupa amiaza in Antalya, pentru un turneu de pregatire. Revenind la meciul de la Urziceni, echipa lui Ioan Zdrobis si-a mai trecut pe raboj o "victima" cu pretentii, dupa ce acum o saptamana a trecut cu acelasi scor de Dinamo. Pe terenul sintetic de la Urziceni este asteptata, dupa "dubla" cu Valencia, si Steaua, tot pentru un joc de pregatire. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.