SIF Transilvania a obtinut anul trecut venituri totale de peste 1.493 miliarde lei si un profit net de 813,8 miliarde lei, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori privind rezultatele financiare preliminate. Capitalul social subscris si varsat
SIF Transilvania a obtinut anul trecut venituri totale de peste 1.493 miliarde lei si un profit net de 813,8 miliarde lei, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori privind rezultatele financiare preliminate. Capitalul social subscris si varsat s-a cifrat la circa 546 miliarde lei, iar capitalurile proprii au atins un total de 7.219 miliarde lei. Valoarea unitara a activului net s-a cifrat in 2004 la 13.221 lei pe actiune. Ultima cotatie a titlurilor SIF Transilvania a fost de 16.200 lei, dupa ce au inregistrat o crestere de 10,9 la suta inainte de a fi oprite de la tranzactionare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.