Viorel Moldovan a sustinut ieri primul sau meci in tricoul lui Poli AEK Timisoara, un amical pierdut de echipa lui Olaroiu cu 2-4 in fata cehilor de la Slovan Liberec. Intalnirea s-a disputat la Larnaca, acolo unde timisorenii se afla in pregatiri. M
Viorel Moldovan a sustinut ieri primul sau meci in tricoul lui Poli AEK Timisoara, un amical pierdut de echipa lui Olaroiu cu 2-4 in fata cehilor de la Slovan Liberec. Intalnirea s-a disputat la Larnaca, acolo unde timisorenii se afla in pregatiri. Moldo-gol si-a facut simtita prezenta pe teren printr-o combinatie de efect cu M. Oprea, in urma careia acesta din urma a punctat pentru 2-3. Totusi, din cauza lipsei de pregatire, atacantul nu a jucat la capacitatea sa maxima. Altfel, Moldovan nu a semnat inca un contract cu Poli AEK, asteptand rezolvarea situatiei la fostul sau club, Servette Geneva, care se pare ca a evitat in ultima clipa falimentul, un grup de investitori sirieni angajandu-se sa preia echipa. Toni Dobos, consilierul lui Poli, care a urmarit ieri pe viu intalnirea de la Larnaca, nu stia cum se va termina "afacerea Moldovan", dar se mandrea ca, de astazi, Cosmin Contra va deveni jucatorul banatenilor. El a anuntat ca in cursul zilei va ajunge la Madrid, pentru a parafa actele prin care Contra trece sub forma de imprumut pana la vara de la Atletico la Poli. Cosmin Olaroiu a folosit ieri, impotriva lui Slovan, doua echipe distincte, in prima parte mizand pe "vechea garda", formata din Zimmermann - A. Dumitru, Ir. Voicu, Mehmedovici, M. Rus - Balauru, Naidin (20 velcea), R. Stancu, M. Oprea - Silvasan, Bad, iar in partea a doua au jucat majoritatea nou-venitilor: C. Grigore - Olah, Batranu, Canu, Balace - M. Constantinescu (75 M. Oprea), Ov. Petre, Velcea (55 Mansour), Paleacu - V. Moldovan, Caramarin. Golurile lui Poli au fost marcate de R. Stancu (36) si M. Oprea (78), in timp ce pentru Slovan au punctat Dosek (47,48,85) si Singlar (77). (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.